All on four, Centre Dental Basté
All on four, o como tener una sonrisa nueva con tan sólo cuatro implantes y 48 horas
1 julio, 2020
Centre Dental Basté Agosto
Obrim a l’agost
31 julio, 2020
Show all

El Centre d’Implantologia i Ortodòncia Basté ofereix la primera visita gratuïta per tal que la ciutadania no descuidi la salut dental

El Centre d’Implantologia i Ortodòncia Basté, de Sant Boi de Llobregat, ha constatat que bona part de la ciutadania ha descuidat la seva salut dental des de l’inici de la pandèmia de la COVID-19. Per aquest motiu, oferirem una primera visita gratuïta. “Molts pacients posposen visites que haurien de ser immediates per tal de tenir cura de la seva salut dental, i això podria provocar complicacions com infeccions o problemes bucodentals.” assegura Mònica Chavarria, Directora del Centre Basté.

Per evitar aquesta situació, al centre de Sant Boi de Llobregat iniciem una campanya de primeres visites gratuïtes per posar-se al dia en salut dental. Amb aquesta primera visita posem el nostre granet de sorra per tal que la ciutadania pugui tornar al dentista amb garanties.

Aquesta proposta inclou el pressupost tancat i un pla de Tractament que garanteix l’atenció bucodental amb el menor nombre de visites possibles al centre. El Centre d’Implantologia i Ortodòncia Basté disposa de protocols molt estrictes de protecció front la COVID-19, inclús superiors a la normativa exigida en totes les àrees de la clínica, ja que la nostra activitat acumula l’expertesa de la prevenció i la màxima higiene.

Pot sol·licitar la primera visita al Centre d’Implantologia i Ortodòncia Basté trucant al 936 354 025

Contáctanos por WhatsApp...
¡Enviar!